Заедно вървим напред

без „ситуации на спешност“

Давам насоки

и индивидуална „рецепта“

Разбирам

и ще бъда лошия „съдружник“

Ще растем заедно

докато се развиваме

За Ренета

Бизнес и HR консултант за собственици на малки и средни фирми, експерт в областта на мениджмънта и развитието потенциала на хората.

Много по-трудно е да се консултира вече създаден бизнес, за това и мисията ми е да помагам на Вас, българските собственици, искащи да постигнат повече с хората и бизнеса си. Предприемачи, вие сте „двигателя на икономиката“ и не сте сами!

Предприемачът е „вулкан от идеи“, но когато те са се смалили, значи е време за РЕГЕНЕРАЦИЯ. Когато пък изобилстват, то със сигурност „Законите на мениджмънта“ биват пренебрегнати, за това сме тук! 🙂

От 4 г. част от OSM International Group, официален франчайз в България, представител на OSM Medical и международните експерти – Паоло Руджери, д-р Даниеле Берета, д-р Пинучо Масаю, Иван Зорзето, Фабиан Шулц и др. OSM бизнес консултантите преминават през програма за обучeние в бизнес школата Mind Business School, създадени от предприемачи за предприемачи, както и Дентал Мениджмънт програма за управление на денталната практика. В момента добавям познания за мениджмънта, психологията, финансите и човешката душа.

 

Как работя?

1 стъпка

1 стъпка

Преглед на вашия бизнес – запознаване с вас и вашата дейност на работа.

2 стъпка

2 стъпка

I-Profile Analysis – попълване на въпросника от собственика и екипа, изграждане на стратегия в стъпки.

3 стъпка

3 стъпка

Работа със собственика на фирмата.

4 стъпка

4 стъпка

Проследяване и работа с ключовите мениджъри.

Събития

Дата Събитие
07-08 юни 2019 Курс „Лидерство“ – част 2 Запиши се
18-19 юни 2019 Обучение в MBS Bologna за собственици, Италия Записване

 

Минали събития

OSM Услуги

Чудиш ли се дали залагаш на правилните хора или няма хора, които кандидатстват за работата ти?

Как да откриеш правилните за твоята фирма?

Как да ги мотивираш и задържиш при теб?

Как да развиеш фирмата си на следващо ниво?

Запази консултация

Партньори

За мен

Рени е прекрасно и чаровно момиче!

Впоследствие установих, че тя е и амбициозен, сериозен и компетентен в своята област млад човек. И аз й се доверих! Потърсих я в момент, когато усетих,че нещо не е наред в моята практика. Рени ме спечели със знания, отношение и коректност! Много съм й благодарна, защото вече има резултат от нейната подкрепа! Даде ми ценни съвети и препоръки за развитие на моята дентална практика. Аз знам, че мога да разчитам на нея! Без колебание и занапред тя ще бъде моят финансов консултант! Благодаря ти, Рени!

Д-р Незабравка Коевска, София

Д-р Незабравка Коевска, София

Бих желал да изразя удовлетворението си от работата с Ренета Василева.

Благодарение на I-Profile анализа, който тя направи за мен успях да оформя визията си за управление на фирмата си.

Компетентният ѝ подход и насърчение ми помага да я осъществя и на практика.

Препоръчвам Ренета като надежден партньор за собственици на фирми, които желаят да се развиват и следват пътя на непрекъснато усъвършенстване.

инж. Николай Чалъков

инж. Николай Чалъков

С Ренета Василева се запознах преди 1 г., когато беше и първото ми обучение с Паоло Руджери. Наистина не съм очаквала ,че тази среща ще промени напълно отношението ми към организацията, мениджмънта и структурирането на ВД Дент дентално студио. Ренета направи за нас дългосрочна програма с обучения, както за мен като управител, така и за служителите, която изцяло промени организацията и начина ни на работа. По време на целия този процес Ренета беше човека, който ни подкрепяше, съветваше, обучаваше с цялата всеотдайност, ентусиазъм и вдъхновение, на които е способна! Тя наистина влага не само знания, а и сърце в това, което прави. Много съм благодарна за тази среща, защото в нейно лице намерих един съмишленик, опитен водач и истински професионалист!

Д-р Весела Джонева, VDDent

Д-р Весела Джонева, VDDent

Преди малко повече от година съдбата ме срещна с една млада и изключително позитивна жена. Намирах се на кръстопът в бизнеса ми с всичките душевни терзания, които ме бяха обхванали. Тя се появи до мен, протегна ръка и каза „Здравейте, аз съм Рени. Как сте?“. И така започна едно бизнес партньорство и приятелство. През времето от първата ни среща до сега извървяхме заедно дълъг път на промяна и то най-вече в мен, предприемача. Изкарах 1-годишен курс на обучение, промених визията си за света, която сега е изключително позитивна, промених средата около мен с много положителни хора и най-важното, разбрах, че трябва много да давам и да помагам на хората, включително и най-вече на тези във фирмата ми да се развиват успешно. Сега със служителите ми стъпка по стъпка вървим напред заедно с нашия бизнес консултант Р. Василева. Продължаваме с промените!

Страхил Атанасов, собственик на Софитекс СА

Страхил Атанасов, собственик на Софитекс СА

Безплатни ресурси

Новите Лидери – 5-та глава: Какво искат нашите служителите, за да дават максимума
Етика на превъходството – Последиците от неетичните действия
Стоматолог на бъдещето, д-р Пинучо Масаю – 5-те грешки, които могат да объркат твоя кабинет – Дентален кабинет – 5-те грешки – Пинучо Масаю (Предстои премиера на книгата с автора)
Успешна дентална практика, д-р Даниеле Берета – 7-ма глава Маркетинга на денталното студио
Десетте правила на успеха, Паоло Руджери – налична на английски в пълен вариант.

 

Свали безплатно книгата „Научи да делегираш за час, бързо ръководство“

Прочетох и се съгласявам с:
политиката за защита на личните данни


Вече имам парола.