Условия за доставка

Как да направя поръчка на сайта?

Можете да направите поръчка онлайн с или без регистрация в сайта ни, да поръчате на наш консултант на телефон 0884650455 или по имейл info@renetavasileva.com

При успешно направена поръчка ще получите имейл с информация за поръчката (възможно е да попадне в папка Спам). За по-бърза обработка е нужно да попълните правилно данните за доставка и контакт .

Наш консултант ще се свърже с Вас по телефон само ако е необходимо допълнително уточнение.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставка се поема от клиента.

Поръчките се доставят от куриери на Спиди или Еконт (по избор на клиента) до най-близкия за вас офис.

Какъв е срокът на доставката?

Поръчки, получени до 15 часа на съответния ден (от понеделник до петък), се обработват през същия ден, останалите поръчки се обработват на следващия ден. Поръчки, получени в почивен ден или официален празник, се обработват през първия възможен работен ден. Стандартният срок за доставка на поръчки до адрес е в рамките на 1 до 5  работни дни от обработването на поръчката

От 20 Декември до 31 Декември е възможно да възникне забавяне на направените поръчки, но ще бъдат обработени веднага и доставени при първия работен ден от фирмата куриер. Ще получите съобщение с точна дата за очаквана доставка веднага при направена поръчка.

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

След приемане на доставката можете да върнете продукти, които не са с нарушена опаковка и не са използвани, в срок от 14 работни дни, като за целта трябва да се свържете с нас на формата Конткат. В случай, че връщането е по вина на РТВ Консулт ЕООД, то транспортните разходи се покриват от РТВ Консулт ЕООД. В случай, че желаете да върнете закупена стока без РТВ Консулт ЕООД да има вина за това, то транспортните разходи се поемат от клиента.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, то това може да стане по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули към РТВ Консулт ЕООД е около седмица.