I-Profile анализ

I-PROFILE – БЪРЗ ТЕСТ, КОЙТО ДАВА ДЕТАЙЛЕН АНАЛИЗ НА КАЧЕСТВАТА НА ВСЕКИ СЛУЖИТЕЛ В ЕКИПА

I-Profile анализ


Знаете ли, че съществува утвърден във времето и доказал ефективността си инструмент, който да Ви бъде помощник 1 в управлението на денталната Ви практика?

Този инструмент се казва I-Profile и представлява тест, който Ви отнема едва 30-40 минути, а срещу това Ви предоставя детайлен и безценен анализ както и оценка на управленския Ви стил. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

I-Profile анализът е методология, която е разработена ексклузивно от Open Source Management . Подложен е на 4 годишен период на тестване, който включва анализите на над 150 000 мениджъри и собственици на бизнес, както и на ключови хора от техните екипи, преди да бъде пуснат на широкия пазар.

Днес анализът I-Profile е един от най-надеждните инструменти за селекция и подбор на служители в световен мащаб.  

I-Profile е вече използван и въведен инструмент за оценка от хиляди компании в над 20 държави на всички континенти.

Тестът съдържа 242 въпроса, разработени, за да оценят и дадат яснота на денталния предприемач за силните и слабите му страни като личност, както и на ключови хора в екипа му.

Но системата I-Profile не е само оценка на личността, а представлява инструмент, който може да  доведе до поетапното и устойчиво подобряване на денталната Ви практика.

ПОЛЗИ ЗА ВАС КАТО СОБСТВЕНИК НА ДЕНТАЛНА ПРАКТИКА:

I-Profile анализИнструментът  се прилага успешно в 3 ключови направления за Вашия дентален бизнес:

 1. Анализ на Вашите силни страни като собственик на дентална практика както и на онези, които се нуждаят от подобрение.

Получавате реална картина на управленския си стил. Оглеждате се в огледалото на реалността, в която сте към момента и получавате ценни и конкретни насоки от наш сертифициран OSM Medical консултант какви стъпки следва да предприемете, за да подобрите или затвърдите уменията си като собственик на дентална практика.

I-Profile осигурява точна карта на управленския Ви стил, използван от Вас като собственик и мениджър на денталната Ви практика. И като такъв е значително по-ефективен инструмент за разработването на успешни управленски умения при отговорното Ви ръководене на екип от хора.

 1. Оценка за увеличаване ефективността на хората в текущия Ви екип на позиция:
 • Главен стоматолог;
 • Младши стоматолог;
 • Дентален асистент;
 • Рецепционист / Администратор;
 • Бизнес партньор.

Не  е  за  подценяване развиването  на  уменията  на  хората,  които  са  вече  част от екипа на денталната Ви практика.  С времето дори успешните служители в успешните дентални практики попадат в “зоната на комфорт”. Те успяват по някакъв начин да бъдат продуктивни, но са склонни да оставят задачи да им се изплъзват. Тези „изплъзвания“ постепенно се превръщат в критичните проблеми на утрешния ден.

Инструментът  I-Profile  предоставя  подробен  анализ  на  характеристиките  за  продуктивността  за всеки  човек  в екипа на денталната Ви практика. Позволява Ви като  собственик и мениджър  да  откриете, да  развивате и да работите върху положителните страни на своите хора, като Ви дава точен план за това как оценяваният човек може да бъде ефективно мотивиран и подпомогнат, за да бъде по-продуктивен.

Дали даден човек е подходящ за позицията си или има друга длъжност, която той/тя има повече потенциал/квалификация да заема?

Скорошно проучване от Gallup Institute установи, че само 20% от Европейските служители са отговорили с „ ДА “ на въпроса: “Всеки ден на работа имам възможността да правя това, в което съм най-добър…“.

 1. Селекция и подбор на хора с висок потенциал за екипа на денталната Ви практика на позиция:
 • Главен стоматолог;
 • Младши стоматолог;
 • Дентален асистент;
 • Рецепционист / Администратор;
 • Бизнес партньор.

Назначаването на неподходящи хора струва скъпо от гледна точка на пропуснати възможности за извършване на лечение, води до влошаване на доверието с пациентите и нежелани последващи загуби.

Само един неподходящ член за екипа Ви е в състояние да въздейства отрицателно върху своите колеги.

В същото време губи Вашето време, за да го обучите и Ви струва X пари на месец за заплата, осигуровки, допълнителни придобивки…

Ето защо е важно да знаем потенциала на човека, когото планираме да наемем, както и да знаем предварително каква ще бъде неговата продуктивност и ефективност, преди да предприемем каквото и да било назначаване.

I-Profile анализЗащо да се доверите и инвестирате 500лв. и 40 минути в анализа I-Profile?

Защото ХОРА = УСПЕХ

Успехът на Вашия дентален бизнес се определя от Вас като лидер и мениджър както и от хората, които наемате.

Представете си, че на стола Ви сяда пациент, на който трябва да извършите лечение на конкретен зъб. За да направите качествено лечението са Ви нужни на първо място Вашите знания на стоматолог, асистент, който да знае спрямо предстоящата манипулация какви инструменти и медикаменти да Ви подготви и подава както и последователността, в която да го прави. Нужно Ви е и съдействието на пациента по време на и вероятно след манипулацията, за да може Вашата работа като дентален лекар да бъде извършена по най-добрия начин.

Затова ключово за устойчивото и успешно развитие на Вашата дентална практика е, Вие като нейн собственик, да имате желание и по-важното – да сте готов да застанете пред своите силни и слаби страни като личност, лидер и предприемач и да работите върху личностното си усъвършенстване и израстване.

Назначавайки точните хора, ще бъдете заобиколени не само от качествени хора, които споделят Вашите цели, но и от хора, които Ви подкрепят, мислят проактивно и от проблемите създават решения.

КОГАТО ЕДНА ДЕНТАЛНА ПРАКТИКА ИЗБЕРЕ ДА ВЪВЕДЕ СИСТЕМАТА I-PROFILE, ТЯ ПОЛУЧАВА:  

 • Тест с един от най-високите коефициенти на валидност на пазара за ефективно измерване на търсените резултати.  
 • Коучинг и инструмент за селекция, разработен от практикуващи мениджъри, а не от психолози: доставя резултати, не просто психологическа теория.
 • Обучение за това как денталната практика да бъде подобрена и да донесе повече продуктивност чрез постигането на по-високи резултати и по-добър подход в управлението на хора.
 • Високо конкурентно предимство.

Системата I-Profile идва със софтуер, който прави част от скрийнинга и посочва слабите и силни страни  на  дадено  лице  относно  заеманата  от  него  позиция.  Резултатът  от  системата  пристига при Вас като доклад за проучвания човек, който предстои да бъде назначен или за такива, които са вече част от екипа на денталната Ви практика.

За    допълнителна    информация    как    системата    може    да    ви    подпомогне в управлението на денталната Ви практика, се свържете с нас на:

 • contact@renetavasileva.com
 • Или позвънете на +359884650455

Следете и каналите ни в социалните мрежи за още полезни за Вас решения.

UpDent Yourself във Facebook

UpDent Yourself в Instagram