Кое е конкурентното предимство на OSM? Защо да се доверите на нашата програма от обучения?

better-leader-better-employee

Обикновено историята е следната.

Вашият бизнес е Героят. Компанията минава стъпките на учредяване, вътрешна организация, разпределение на отговорностите и, ако останат пари и време – мотивиране на екипа чрез обучения и тийм билдинг събития. Правилата са: фокус и продуктивност между 9:00 и 18:00 ч. и по-малко емоции (драми), моля. Личните проблеми задръжте за след работа и да, вие сте центъра и Героя на живота си.

Сега да върнем лентата и да видим по какво се различава подходът на OSM.

Нашата история започва с хората. Те са истинските Герои. Ние се вълнуваме от техните лични тревоги и дори започваме програмата си от обучения с разрешаването им. В нашето работно време, от 9:00 до 18:00 ч., се фокусираме върху личността. Създаваме емоции, невероятни емоции. Насърчаваме този подход като истинското гориво, от което има нужда бизнесът, за да ражда идеи и промени статуквото. Така се създава изцяло нова бизнес среда, расте и фирмата. За да се превърне в Героя на своя бизнес сегмент.

Това е магията на OSM.

Това е нашето конкурентно предимство. Ние променяме света чрез действия, обратни на логиката. Ние работим по различен начин спрямо повечето доставчици на бизнес обучения, като определено ви поставяме извън комфортната ви зона.

Но не е ли така и в живота? Обикновено чакаме някое изпитание, преди да вземем нещата на сериозно и да ги променим към по-добро.

Защо да се доверите на нашата програма от обучения?

Ние всеки месец буквално вървим 2 дни в обувките на клиентите ни, защото OSM консултантите преминават през същите обучения, които предлагаме и на нашите клиенти. Знаем какво правим, вглеждаме се в обученията ни, постоянно надграждаме, за да получите най-добрите практики и да сме убедени в това, което ви даваме. Ние прилагаме техниките от обучението по Комуникация в ежедневието ни, уменията от обучението по Продажби в общуването с хора, знанието от обучението по Говорене пред публика в представянето на OSM ценностите пред потенциални клиенти. Изпробвали сме и сме валидирали, че всичко, в което вярваме и ви предлагаме, работи и променя съдби. Интересите и мечтите на нашите клиенти са и наши. Ние създаваме емоция и стойност, и сме доказателството, че програмата ни е ефективна. Затова и OSM семейството става все по-голямо и все по-силно с всеки изминал ден.

Но да погледнем и от практичната страна.

Ако управлявате бизнеса си без никакви обучения, една голяма част от него ще е основан на метода на пробата и грешката. Това, в дългосрочен план, излиза скъпо.

Ако екипът ви преминава само през едно или две обучения на година, компанията ви ще се разраства, но много бавно.

Чрез включване в една цялостна професионална програма вие ще изстреляте бизнеса си нагоре. Ще ви научим да оценявате и стимулирате хората от екипа си, да се освободите от демотивиращите личности, да премахнете непродуктивните практики, да разпалите страстта, отговорността и надеждността на хората.

Сега е моментът да се уверите, че фирмената ви култура е в отлична форма и, че мечтите и визията ви са в умовете и сърцата на колегите ви. Задачата на лидера е да създаде позитивна среда, която задържа и развива хората, и оттам компанията задължително се превръща в успешна.

В последните години се забелязва, че вече не собствениците са тези, които правят избора. Служителите избират при кого да започнат работа, тъй като вече не им е достатъчно да намерят компания, в която да работят срещу пари, но и място, на което да се чувстват оценени и развивани. Те търсят работодател, който да поставя хората преди всичко.

Скъпи собственици на бизнеси, не търсете служители, а се превърнете в лидера, към когото всеки ще иска да се присъедини. С леко намигване към изписаните на корицата OSM ценности, вече виждате смисъла, нали? Остава да се присъедините и към програмата ни! 🙂

Свържете се с мен на +359879337469  или contact@renetavasileva.com

Всички OSM услуги може да видите на  www.osminternational.com.

Източник на статията:

How is OSM giving you the edge? Why to trust our training program?