Личната ми равносметка

2020-2019

Навлизаме в празничен сезон и искам да отделя момент към онези от вас, които съм пропуснала. С настъпването на новото десетилетие искам да ти пожелая:

Щастливи празници с близките хора и благодаря, че си важна част от моята аудитория. Без теб…сега нямаше да пиша това тук и сега.

Краят на 2019 г. е време за равносметка, а аз вече направих своята. Искам да видя и как да спазя по-добре своето обещание за 2020 г.

А то е, че ще се стремя да споделям повече и да получаваш най-полезните инструменти и последни тенденции в управлението на своя бизнес, за да придобиваш още по-практични умения за твоето щастливо бъдеще и това на твоя екип.

Както всички знаем, хората са най-ценният ресурс. И аз като повечето експерти се старая да прилагам това, което „проповядвам“. Тази година за мен беше изключително предизвикателна и насочена предимно към това.

Ето защо лично много се вълнувам, че разраснахме нашия екип в България през 2019 г. и имаме нови бизнес консултанти, готови да работят рамо до рамо със собственици на бизнес у нас.

От 3-ма бизнес консултанти в OSM Bulgaria, вече се увеличихме на 11. За мен това означава повече employer branding (по-малко фокус на personal branding), employer experience (ангажирането на хората) и култура, която ни учи на нови навици за по-качествен и добър живот във всяко едно естество. Т.е  фокус към повече стойностно съдържание и видео, нови курсове, персонални коучинг сесии (1-1) и подкрепа на собственици на бизнес, които искат да развиват освен себе си, но и хората до тях.

Равносметката за тази година:

  • От 3-ма към 11 консултанти;
  • 6 курса – Лидерство първа част, Лидерство втора част, Говорене пред публика, Успешен бизнес, Зъболекар на бъдещето, Продажби (може и да пропускам някои);
  • 6 междуфирмени курса;
  • Близо 3000 часа в личностно и професионално консултиране;
  • 1 издадена книга на д-р Пиничу Масаю и синът му Алберто Масаю.

Това, на което разчитаме след обсъждане с екипа (най-голямото ще запазя в тайна)

  1. 2 Безплатни събития;
  2. 2 Дентални академии;
  3. 10 Курса по Продажби, Комуникация и Лидерство;
  4. Посещения и обучение на собственици в бизнес школата ни в Болоня, Италия. както и други държави за обмен на know-how и откриване на нови пазари за клиенти;
  5. 3 нови книги за издаване + още 1 (да не забравяме по-високите цели и амбиция за растеж). 😊

Заедно искаме и вече изграждаме стабилно общество, което продължава да се учи, не само чрез посещение на курсове и лекции, но и като подобряваме себе си, хората около нас, споделяме своите знания във фирмата с екипа.

Ако все още не си пробвал нашето безплатно приложение за аудио книги Business Class OSM, което създадохме през 2019 г., изтегли тук: Google Play и ITunes.

В случай, че предпочиташ хартиен вариант посети онлайн магазина ни на: https://renetavasileva.com/eshop/

И да обобщя:

Това е само моят личен поглед върху изминалото през 2019 г. и моето обещание за 2020 г. към Теб.

А сега… Време е да отдадеш внимание на най-важното нещо – твоето семейство и самия теб!

Направи празника си уютен и каквато и да е била 2019 г. за теб – изпрати я с благодарност, защото 2020 г. се очертава да бъде пълна с много усмивки, положителни емоции и просперитет!

 Твоя,

Рени

19.12.2019 г.